Loc de joaca crosetat Copac

Home > > Loc de joaca crosetat Copac
350 x 350 x 300
EN1176
+3 ani

24 luni

5 copii
15-20 zile
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari EN1176
Capacitate (numar de persoane admise) 5 copii
Grupa de varsta +3 ani
Timp de livrare 15-20 zile
Garantie

24 luni

Materiale

Fire poliester tehnic de 5 mm, rezistent la radiatii UV si la apa, conform EN1176. Poate fi produs in culori specifice sau aleatorii (in functie de solicitarile clientilor).

Lungime 350 cm
Latime 350 cm
Inaltime 300 cm
Inaltime de cadere 20 cm
Accesorii (dotari)
  • Sistem de susținere
  • Plasă de siguranță
Activitati
Locurile de joacă croșetate sunt create pentru a dezvolta imaginația și orientarea în spațiu a copiilor. Îi încurajează să traverseze diferite niveluri, tuneluri și zone de joacă în timp ce caută traseul corect, învățând astfel să se echilibreze sărind pe nivelurile superioare, balansându-se pe mingi, cățărându-se sau doar rostogolindu-se pe plasa moale.

Loc de joacă coșetat pentru 5 persoane ce contine 1 nivel plat (Coroana), o intrare de urcare (Tulpina), cu scari de crosetate despartitoare in interior si 2 mingi BL600, din plasă croșetată manual, dinamică, ideală pentru stimularea simțului tactil, echilibrului și socializării prin activități precum cățărare, agățare, rostogolire și sărituri.

Rețea multicoloră de fire tehnice, de aproximativ 15 m2, împartita în Coroană, Tulpină și Mingi.

Alegerea formelor, dimensiunilor, nivelurilor, culorilor și obstacolelor este nelimitată și poate fi personalizată în funcție de solicitările dvs.

Greutate produs 100 kg
Produs personalizabil DA
To Top