Loc de joaca crosetat Stup

Home > > Loc de joaca crosetat Stup
700 x 400 x 700
EN1176
+3 ani

24 luni

20 copii
15-20 zile
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari EN1176
Capacitate (numar de persoane admise) 20 copii
Grupa de varsta +3 ani
Timp de livrare 15-20 zile
Garantie

24 luni

Materiale

Fire poliester tehnic de 5 mm, rezistent la radiatii UV si la apa, conform EN1176. Poate fi produs in culori specifice sau aleatorii (in functie de solicitarile clientilor).

Lungime 700 cm
Latime 400 cm
Inaltime 700 cm
Inaltime de cadere 60 cm
Accesorii (dotari)
  • 8 Sisteme susținere reglabile
  • Plasă de siguranță
Activitati

Locurile de joacă croșetate sunt create pentru a dezvolta imaginația și orientarea în spațiu a copiilor. Îi încurajează să traverseze diferite niveluri, tuneluri și zone de joacă în timp ce caută traseul corect, învățând astfel să se echilibreze sărind pe nivelurile superioare, balansându-se pe mingi, cățărându-se sau doar rostogolindu-se pe plasa moale.

Loc de joacă coșetat Stup pentru 20 persoane, pe 4 niveluri, 7x4m, din plasă croșetată manual, dinamică, ideală pentru stimularea simțului tactil, echilibrului și socializării prin activități precum cățărare, agățare, rostogolire și sărituri.

Fixare pe pereți, copaci, clădiri, grinzi, structuri existente etc. prin fire întinse (prin studiu de fezabilitate și calcule de proiectare) cu 4 sisteme de susținere reglabile sau pe structura metalica de sustinere MFR305 (opțională).

Alegerea formelor, dimensiunilor, nivelurilor, culorilor și obstacolelor este nelimitată și poate fi personalizată în funcție de solicitările dvs.

Greutate produs 570 kg
Produs personalizabil DA
To Top