Loc de joaca de exterior Castel 2
Home > > > Loc de joaca de exterior Castel 2
12200 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Ce copil nu și-ar dori să trăiască într-un castel fermecat? Fie că vorbim despre basme, povești, desene animate sau filme pentru copii, toate prezintă castele uriașe locuite de prinți și prințese, ducese și cavaleri. Copiii sunt încântați de aceste clădiri mărețe și visează să poată intra măcar o dată în viață într-o astfel de poveste. Îndeplinește visul oricărui copil amplasând unul dintre locurile de joacă Waterboyz în forma castelelor din basme! Copiii nu se vor mai dezlipi de lumea fermecată, plină de distracție și voie bună.

Locul de joacă Castel 2 face parte din gama locurilor de joacă de exterior și reprezintă una dintre dorințele oricărui copil. Complexul prezintă două turnulețe, unite printr-un poduleț înclinat. În turnulețul mic, cu un singur etaj, pornește un tobogan spiralat deschis. De asemenea, există o scăriță de acces. Al doilea turnuleț este dispus pe două etaje. La primul etaj regăsim un tobogan dublu si o pantă de cățărare. La al doilea nivel, regăsim un tobogan spiralat tubular. Senzația redată de acest tobogan este uimitoare, el având porțiuni din material transparent.

DESCRIERE PRODUS

Cod produsHD15A-013A

Dimensiuni 1040 x 550 x 540

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

 

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Vârstă 3-12 ani

Capacitate 25 copii

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top