Loc de joaca de exterior Castel 4

Home > > > Loc de joaca de exterior Castel 4
980 x 520 x 550
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: WB 15A-017A
3-12 ani

12 luni

45 kg
25 copii
45 zile calendaristice
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
22102.50 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 25 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 980 cm
Latime 520 cm
Inaltime 550 cm
Greutate maxima admisa 45 kg kg / utilizator
Accesorii (dotari)


Activitati

Complexul de joaca Castel 4 este format din 2 turnuri unite prin trei poduri, unul tubular, unul din plasa metalica si unul cu trepte acoperit. Din acestea pornesc diverse activități precum un tobogan tubular spiralat, un tobogan dublu, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan curbat,. Complexul este situat pe două nivele. Copiii se pot distra jucându-se X si 0 la panourile de activități și se pot relaxa luând o pauză pe băncuțele special amenajate. Accesul în complex se realizează cu ajutorul celor două elemente de cățărare sau pe treptele scării pentru intrare.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top