Loc de joaca de exterior Corabie 11

Home > > > Loc de joaca de exterior Corabie 11
1350 x 880 x 700
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-HDD012-19142
3-12 ani

12 luni

45
50 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
33429.90 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 50 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius. 

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 1350 cm
Latime 880 cm
Inaltime 700 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Complexul de joacă Corabie 11 invită micii exploratori într-o aventură de neuitat! Activitățile împărțite pe 4 nivele transforrmă locul de joacă într-o poveste magică, plină de culoare și voie bună. Complexul dispune de două tobogane tubulare imense, ce conțin porțiuni din material transparent ce sporesc adrenalina și spiritul de aventură! De asemenea, include 2 tobogane clasice, o cale de acces cu trepte, o cale de acces din plasă, un element de cățărare format din discuri, un tub din plasă ce face legătura între nivelul 3 și 4, 2 balcoane, pereți cu activități distractive și chiar un catarg în care copiii se pot cățăra și pot privi în zare prin monoclul haios! Cei mici pot descoperi lumea fantastică a piraților în cel mai distractiv și amuzant mod, aventurându-se în complexul imens, plin de elemente viu colorate. Designul realist face ca acest loc de joacă să devină atracția principală a oricărui spațiu exterior!

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top