Loc de joaca de exterior Deep Sea 5

Home > > > Loc de joaca de exterior Deep Sea 5
1230 x 610 x 430
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: 19121-HD-HDW017
3-12 ani

12 luni

25
45 zile lucrătoare
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 25
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale
  • Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius. 
Montaj
  • Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.
Lungime 1230 cm
Latime 610 cm
Inaltime 430 cm
Activitati
  • Locul de joacă Deep Sea 3 este modul în care copiii pot petrece momentele de joacă în aer liber, socializând și distrându-se! Complexul dispune de un turnuleț cu acoperiș amuzant în formă de caracatiță, dar și un mini-turnuleț pe care delfinul cel jucăuș așteaptă cuminte și nerăbdător veselia celor mici! În locul de joacă regăsim un tobogan curbat, un tobogan dublu, un tobogan clasic, unul spiralat și unul tubular. De asemenea, există un perete de cățărare cu diverse activități, 2 zone de acces cu trepte și o cale de acces pe care cei mici trebuie să escaladeze. Complexul dispune de băncuțe cu design haios, podulețe amuzante și elemente de design în culori vibrante. 
To Top