Loc de joaca de exterior Corabie 4

Home > > > Loc de joaca de exterior Corabie 4
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-HDD011-19141
3-12 ani

12 luni

45
50 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
37519.65 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 50 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius. 

Montaj
  • Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Locul de joacã de exterior Corabie 4 este un spațiu de joacã foarte complex şi încãpãtor pe placul tuturor. Multiple variante de topogane, simple, tubulare, spiralã, vesel colorate şi distractive, vor oferi celor mici cele mai frumoase amintiri. Velele portocalii, stegulețele roşii, figurinele jucãuşe vor atrage toate privirile. Tunelurile din interior, ferestrele cu hublou vor incuraja copiii sã descopere secretele corabiei într-un mod sigur şi mai ales distractiv. Locul de joacã de exterior Corabie 4 le va oferi celor mici toate atuurile pentru a le dezvolta imaginația

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top