×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Disneyland 1
Home > > > Loc de joaca de exterior Disneyland 1
16600.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Complexul de joacă Disneyland1 este dispus pe mai multe nivele, fiind format din 3 turnulețe principale. Din acestea, pornesc un tobogan tubular spiralat, ce prezintă porțiuni din material transparent care aduce copiilor un plus de adrenalină, un tobogan tubular drept si un tobogan curbat. Există două scări de acces, un perete de cățărare, un tub de trecere cu hublouri, un tub de trecere clasic, bări de agățare, scăriță de cățărare, pod din dale colorate ce se balansează, trecere pe obstacole colorate formate din tije cu suport, diferite bări spiralate sau sub formă de scări pe care copiii se pot cățăra, panouri de activități și de jocuri. Complexul este accesorizat cu diverse elemente de poveste, desprinse din faimoasele desene animate cu Mickey Mouse.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni 1190 x 740 x 530

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 35 copii

Grupa de vârstă 3-12 ani

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top