×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Disneyland 3
Home > > > > Loc de joaca de exterior Disneyland 3
0.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Complexul de joacă Disneyland 3 este format dintr-un turnuleț principal cu acoperiș viu colorat, din care pleacă mai multe activități. Astfel, putem regăsi un tobogan dublu, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan clasic, un tobogan tubular și un perete de cățărare. Accesul se realizează prin scara de acces normala sau cu ajutorul scării formată din bări curbate. În complexul de joacă există și un tub de trecere, o băncuță cu design caraghios si panouri de activități. Locul de joacă este accesorizat cu componente amuzante și viu colorate, ce atrag privirile oricărui copilaș.

DESCRIERE PRODUS
 • Cod produs

  Dimensiuni  

  Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

  Standardele conforme CE 1176

  Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

  Durata de viață de cel putin 10 ani.

  Grupa de varsta - 3-12 ani

  Capacitate

  Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexpanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

  Garantie 5 ani pentru piese din material plastic, posturi de oțel, punți metalice și scări; 3 ani pentru componente din oțel.

  Preț

  Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top