Loc de joaca de exterior Disneyland 4
Home > > > Loc de joaca de exterior Disneyland 4
0.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Complexul de joacă Disneyland 4 este dispus pe mai multe nivele si este format din 3 turnulețe principale cu acoperiș amuzant și viu colorat. Acesta se prezintă cu un tobogan tubular spiralat, ce are porțiuni din material transparent, acestea sporind adrenalina și amuzamentul copiilor. De asemenea, există două tobogane clasice, un tobogan dublu, un tobogan curbat, un tobogan spiralat deschis, un perete de cățărare, un leagăn rotativ și un element cu obstacole din tije metalice. Complexul conține diverse panouri de activități, hublouri, un poduleț inclinat acoperit, un tub din plasă metalică, băncuțe caraghioase și elemente decorative viu volorate, desprinse din desenele animate. Accesul se realizează prin cele două scări ale complexului.

DESCRIERE PRODUS

 

Cod produs

Dimensiuni  1140*980*530(L*W*H)

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Grupa de varsta - 3-12 ani

Capacitate 25 copii

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Preț

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top