Loc de joaca de exterior Disneyland 6
Home > > > Loc de joaca de exterior Disneyland 6
0.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Complexul de joacă Disneyland 6 este format dintr-un turnuleț cu acoperiș amuzant, viu colorat, din care pornesc diverse elemente amuzante. Locul de joacă prezintă un tobogan spiralat deschis, un tobogan tubular, un tobogan clasic și un tobogan dublu. Accesul se realizează prin scara laterală. Există, de asemenea, un leagăn circular, un element cu obstacole din bare metalice, un hublou, un element de cățărare din discuri colorate și panouri de activități. Complexul este accesorizat cu componente amuzante și viu colorate, inspirate din desenele animate.

DESCRIERE PRODUS
 • Cod produs

  Dimensiuni  880*640*430(L*W*H)

  Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

  Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

  Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

  Durata de viață de cel putin 10 ani.

  Grupa de varsta - 3-12 ani

  Capacitate 30 copii

  Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

  Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

  Garantie de 12 luni.

  Preț

  Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top