×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Dream Of Pleasure Island 4
Home > > > > Loc de joaca de exterior Dream Of Pleasure Island 4
0 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Visul tuturor copiilor este să aibă o lume doar a lor, lipsită de griji și plină de minuni, distracție, râsete și voie bună. Inginerii noștri au dezvoltat un complex de joacă în care copiii se pot simți în lumea lor, o lume magică, sigură și lipsită de orice grijă sau supărare! Dream of Pleasure Island conține toate lucrurile pe care orice copil și le dorește de la un loc de joacă, indiferent dacă este fetiță sau băiețel, mic sau mare. Amenajează un astfel de complex și vei putea admira încântarea de pe fețele celor mici!

Dream of Pleasure Island 4 este un complex grandios, complet, ce include toate tipurile de activități. Se prezintă pe mai multe nivele, integrând 6 turnulețe dispuse pe mai multe nivele, fiecare având un acoperiș unic, cu design amuzant și vopsit în culori vii. Complexul include 1 tobogan tubular ondulat și unul spiralat, acestea conținând porțiuni transparente, care sporesc adrenalina și amuzamentul copiilor, 1 tobogan spiralat descoperit, 5 tobogane clasice, un tub din plasă metalică pentru cățărare, un pod din plasă metalică, 7 scări de acces, un panou de cățărare,  hublouri, panouri cu jocuri și activități, podulețe înclinate sau cu trepte.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs HD-HKG010-19005

Dimensiuni  2380x1140x670cm

Dimensiuni Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 40 copii

Grupa de vârstă 3-12 ani

Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexspanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garantie de 12 luni.

Preț

                 Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top