×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Dream Of Pleasure Island 7
Home > > > Loc de joaca de exterior Dream Of Pleasure Island 7
16200.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Visul tuturor copiilor este să aibă o lume doar a lor, lipsită de griji și plină de minuni, distracție, râsete și voie bună. Inginerii noștri au dezvoltat un complex de joacă în care copiii se pot simți în lumea lor, o lume magică, sigură și lipsită de orice grijă sau supărare! Dream of Pleasure Island conține toate lucrurile pe care orice copil și le dorește de la un loc de joacă, indiferent dacă este fetiță sau băiețel, mic sau mare. Amenajează un astfel de complex și vei putea admira încântarea de pe fețele celor mici!

Dream of Pleasure Island 7 este un complex grandios, complet, ce include toate tipurile de activități. Se prezintă pe mai multe nivele, integrând trei tobogane mari, tubulare, ondulate, având porțiuni din material transparent ce sporesc adrenalina, 6 tobogane clasice, un tobogan spiralat deschis, un tobogan curbat, un tobogan dublu, 7 scări de acces, un perete ce cățărare. Este dispus pe 9 turnulețe cu acoperiș amuzant, ce sunt îmbinate prin diverse activități, precum trambuline, trecere cu cauciucuri ce se balansează, poduri din dale de lemn, podulețe clasice, pod din stâlpi metalici. În componența turnulețelor regăsim diverse activități, precum tuneluri metalice de cățărare, panouri cu activități, hublouri și balconașe.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs HD-HKG013-19008

Dimensiuni  2080x1880x500cm

Dimensiuni Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

 

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 45 copii

Grupa de vârstă 3-12 ani

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

 

 

PRODUSE SIMILARE
To Top