Loc de joaca de exterior Dream Of Pleasure Island 8

Home > > > Loc de joaca de exterior Dream Of Pleasure Island 8
3850 x 1620 x 900
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-HKG014-19010
3-12 ani

12 luni

45
50 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
160797.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 50 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 3850 cm
Latime 1620 cm
Inaltime 900 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Visul tuturor copiilor este să aibă o lume doar a lor, lipsită de griji și plină de minuni, distracție, râsete și voie bună. Inginerii noștri au dezvoltat un complex de joacă în care copiii se pot simți în lumea lor, o lume magică, sigură și lipsită de orice grijă sau supărare! Dream of Pleasure Island conține toate lucrurile pe care orice copil și le dorește de la un loc de joacă, indiferent dacă este fetiță sau băiețel, mic sau mare. Amenajează un astfel de complex și vei putea admira încântarea de pe fețele celor mici!                                                                                                            Dream of Pleasure Island 8 este un complex grandios, complet, ce include toate tipurile de activități. Se prezintă pe mai multe nivele, integrând 9 turnulețe dispuse pe mai multe nivele, fiecare având un acoperiș unic, cu design amuzant și vopsit în culori vii. Complexul include 3 tobogane tubulare ondulat, acestea conținând porțiuni transparente, care sporesc adrenalina și amuzamentul copiilor, 1 tobogan spiralat descoperit, 6 tobogane clasice, un tobogan curbat, un tobogan dublu, un tub din plasă metalică pentru cățărare, pod cu obstacole din cauciucuri, pod cu obstacole din metal, pod cu dale colorate acoperit cu plasă metalică și având bări de cățărare, pod arcuit, 6 scări de acces, un panou de cățărare, hublouri, panouri cu jocuri și activități, podulețe înclinate sau cu trepte.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top