Loc de joaca de exterior Elements 3

Home > > > Loc de joaca de exterior Elements 3
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-HMF005-19085
3-12 ani

12 luni

45
10 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
16800.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 10 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius. 

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Locul de joacă Elements 3 este pregătit pentru zâmbete și voie bună! Acesta include un tobogan tubular curbat, un tobogan spiralar, un tobogan clasic și unul dublu, o zonă pentru cățărare formată din 3 pereți de escaladat, 2 scări și un perete din cauciucuri colorate, un perete cu activități distractive, un pod de trecere tubular ce dispune de hublou în partea superioară, un turnuleț pentru cățărare format din discuri. . Elementele de design haioase și turnulețele viu colorate captivează atenția tuturor micilor curioși!

Galvanizare DA
To Top