Loc de joaca de exterior Fire Control 1

Home > > > Loc de joaca de exterior Fire Control 1
1480 x 710 x 520
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-HXF013-19088
3-12 ani

12 luni

45
30-35 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
28848.75 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 30-35 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 1480 cm
Latime 710 cm
Inaltime 520 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Copiii își doresc, cand sunt mici, să devină polițiști, pompieri, scafandri și alte minuni, iar părinții încearcă din răsputeri să îi facă să simtă că li se îndeplinesc toate visele. Aici intervin complexele de joacă Fire Control! Fiind confecționate sub forma unor mașini de pompieri, acestea fac copiii să simtă adrenalina exact precum un pompier adevărat! Aceștia adoră să se pună în pielea unui personaj atât de admirat și să simtă că realizează fapte mărețe. Toți copii ar fi înântați să se joace într-un astfel de complex!                                                                                                            Fire Control 1 oferă o gamă largă de activități. Acesta prezintă două turnuri principale, cu acoperiș amuzant, specific bazei pompierilor. Complexul include un tobogan spiralat tubular, ce are porțiuni transparente pentru a spori adrenalina și amuzamentul copiilor, un tobogan tubular simplu, un tobogan dublu, un tobogan clasic și unul curbat, o porțiune de escaladare, două podulețe înclinate, două scări de acces. Panouri de jocuri și activități distractive, două scări de acces, o scară din bare metalice ondulate, o băncuță cu design amuzant. De asemenea, pentru ca cei mici să se simtă ca niște adevărați pompieri, am adăugat elemente de design precum mașini de pompieri, elicoptere și accesorii în culori intense, care, cu siguranță, vor încânta privirile tuturor copiilor!

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top