×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Fire Control 10
Home > > > > Loc de joaca de exterior Fire Control 10
0 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Copiii își doresc, cand sunt mici, să devină polițiști, pompieri, scafandri și alte minuni, iar părinții încearcă din răsputeri să îi facă să simtă că li se îndeplinesc toate visele. Aici intervin complexele de joacă Fire Control! Fiind confecționate sub forma unor mașini de pompieri, acestea fac copiii să simtă adrenalina exact precum un pompier adevărat! Aceștia adoră să se pună în pielea unui personaj atât de admirat și să simtă că realizează fapte mărețe. Toți copii ar fi înântați să se joace într-un astfel de complex!

Fire Control 10 oferă o gamă largă de activități. Acesta conține un tobogan dublu, unul clasic, unul curbat, un perete de cățărare, o scară de acces clasică, dar și una precum cele ale mașinilor de pompieri.De asemenea, există și o bară de cățărare. Complexul este accesorizat cu o mașinuță de pompieri și este vopsită în culori specifice, care atrag atenția tuturor copiilor!

 

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni  525x440x325cm

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 15

Grupa de vârstă 3-12 ani

Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexspanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garantie de 12 luni.

Preț 16.200 euro

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top