Loc de joaca de exterior Fire Control 2
Home > > > Loc de joaca de exterior Fire Control 2
27017 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Copiii își doresc, cand sunt mici, să devină polițiști, pompieri, scafandri și alte minuni, iar părinții încearcă din răsputeri să îi facă să simtă că li se îndeplinesc toate visele. Aici intervin complexele de joacă Fire Control! Fiind confecționate sub forma unor mașini de pompieri, acestea fac copiii să simtă adrenalina exact precum un pompier adevărat! Aceștia adoră să se pună în pielea unui personaj atât de admirat și să simtă că realizează fapte mărețe. Toți copii ar fi înântați să se joace într-un astfel de complex!

Fire Control 2 este un complex realizat sub forma unei mașini de pompieri. Acesta prezintă un turn princpipal, cu acoperiș în culori intense și fiind dispus pe 2 etaje. Complexul dispune de un tobogan tubular spiralat, care are porțiuni transparente ce sporesc adrenalina și amuzamentul copiilor, un tobogan tubular drept, două tobogane curbate, un tobogan clasic, o zonă de cățărare, un tunel tubular cu hublou, un tunel din plasă pentru cățărare, un poduleț înclinat, cu plasă deasupra, o scară pentru cățărare, două scări de acces, panouri de activități, o scară din bare. De asemenea, pentru ca cei mici să se simtă ca niște adevărați pompieri, am adăugat elemente de design precum mașini de pompieri, cauciucuri și accesorii în culori intense, care, cu siguranță, vor încânta privirile tuturor copiilor!

DESCRIERE PRODUS

Cod produs HD-HXF006-19089

Dimensiuni  1100x900x510cm

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 35 copii

Grupa de vârstă 3-12 ani

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Preț

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top