Loc de joaca de exterior Fire Control 2

Home > > > Loc de joaca de exterior Fire Control 2
1100 x 900 x 510
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-HXF006-19089
3-12 ani

12 luni

45
35 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
38551.80 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 35 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 1100 cm
Latime 900 cm
Inaltime 510 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Copiii își doresc, cand sunt mici, să devină polițiști, pompieri, scafandri și alte minuni, iar părinții încearcă din răsputeri să îi facă să simtă că li se îndeplinesc toate visele. Aici intervin complexele de joacă Fire Control! Fiind confecționate sub forma unor mașini de pompieri, acestea fac copiii să simtă adrenalina exact precum un pompier adevărat! Aceștia adoră să se pună în pielea unui personaj atât de admirat și să simtă că realizează fapte mărețe. Toți copii ar fi înântați să se joace într-un astfel de complex!                                                                                                            Fire Control 2 este un complex realizat sub forma unei mașini de pompieri. Acesta prezintă un turn princpipal, cu acoperiș în culori intense și fiind dispus pe 2 etaje. Complexul dispune de un tobogan tubular spiralat, care are porțiuni transparente ce sporesc adrenalina și amuzamentul copiilor, un tobogan tubular drept, două tobogane curbate, un tobogan clasic, o zonă de cățărare, un tunel tubular cu hublou, un tunel din plasă pentru cățărare, un poduleț înclinat, cu plasă deasupra, o scară pentru cățărare, două scări de acces, panouri de activități, o scară din bare. De asemenea, pentru ca cei mici să se simtă ca niște adevărați pompieri, am adăugat elemente de design precum mașini de pompieri, cauciucuri și accesorii în culori intense, care, cu siguranță, vor încânta privirile tuturor copiilor!

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top