×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Fire Control 3
Home > > > > Loc de joaca de exterior Fire Control 3
0 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Copiii își doresc, cand sunt mici, să devină polițiști, pompieri, scafandri și alte minuni, iar părinții încearcă din răsputeri să îi facă să simtă că li se îndeplinesc toate visele. Aici intervin complexele de joacă Fire Control! Fiind confecționate sub forma unor mașini de pompieri, acestea fac copiii să simtă adrenalina exact precum un pompier adevărat! Aceștia adoră să se pună în pielea unui personaj atât de admirat și să simtă că realizează fapte mărețe. Toți copii ar fi înântați să se joace într-un astfel de complex!

Fire Control 3 Prezintă o mașină de pompieri și o bază a pompierilor, unite printr-o serie de elemente distractive și amuaznte. Acesta include două tobogane tubulare spiralate, ce au porțiuni transparente pentru a spori entuziasmul și adrenalina copiilor, un tobogan clasic, un tobogan spiralat descoperit, un perete de cățărare, trei poduri suprapuse înclinate, cu plasă deasupra, sub formă de scară a pompierilor. De asemenea, pentru ca cei mici să se simtă ca niște adevărați pompieri, am adăugat elemente de design precum mașini de pompieri, cauciucuri și accesorii în culori intense, care, cu siguranță, vor încânta privirile tuturor copiilor!

DESCRIERE PRODUS
 • Cod produs

  Dimensiuni  1200x870x5100cm

  Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

  Standardele conforme CE 1176

  Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

  Durata de viață de cel putin 10 ani.

  Capacitate 40 copii

  Grupa de vârstă 3-12 ani

  Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

  Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexspanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

  Garantie de 12 luni.

  Preț

  Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top