Loc de joaca de exterior Fire Control 5
Home > > > Loc de joaca de exterior Fire Control 5
28554 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Copiii își doresc, cand sunt mici, să devină polițiști, pompieri, scafandri și alte minuni, iar părinții încearcă din răsputeri să îi facă să simtă că li se îndeplinesc toate visele. Aici intervin complexele de joacă Fire Control! Fiind confecționate sub forma unor mașini de pompieri, acestea fac copiii să simtă adrenalina exact precum un pompier adevărat! Aceștia adoră să se pună în pielea unui personaj atât de admirat și să simtă că realizează fapte mărețe. Toți copii ar fi înântați să se joace într-un astfel de complex!

Fire Control 5 prezintă două corpuri mari în culori diferite, unite prin elemente distractive. Complexul de joacă include un tobogan tubular spiralat, ce include portiuni transparente, ce sporesc adrenalina și distracția celor mici, un tobogan tubular drept, un tobogan curbat, un tobogan spiralat descoperit, un tub din plasă pentru cățărat, un panou mic de cățărare, un perete de cățărare sub forma de boltă, pe sub care este un tunel mare de trecere, un tub de trecere cu hublou, un pod înclinat din plasă metalică, o scară de cățărare, patru scări de acces.

De asemenea, pentru ca cei mici să se simtă ca niște adevărați pompieri, am adăugat elemente de design precum mașini de pompieri, cauciucuri, elicoptere și accesorii în culori intense, care, cu siguranță, vor încânta privirile tuturor copiilor!

DESCRIERE PRODUS

Cod produs HD-HXF004-19092

Dimensiuni   1220x930x520cm

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 35-40 copii

Grupa de vârstă 3-12 ani

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top