×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 1 - 16.200 euro
Home > > > > Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 1 - 16.200 euro
16200.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Locul de joacă Pădurea Fermecată este parcă desprins din povești. Copii sunt atrași de fantastic, de magie și de povești, iar acest loc de joacă le oferă prilejul perfect să își etaleze imaginația și creativitatea, introducându-i într-o lume de basm și îndemnându-i să se transforme, pentru un timp, în personaje precum prințese, dragoni, cavaleri sau chiar vrăjitori! Fiind un motiv de joacă în aer liber, acest loc aduce bucurie și distracție în viața oricărui copil. Este un prilej bun de consumare a energiei într-un mod benefic și amuzant!

Complexul este format din două turnulețe unite printr-un poduleț pe primul etaj și un tub de trecere pe al doilea etaj. Pe o parte a primului etaj regasim un panou de activități, o scara de acces si un tobogan dublu. Pe cealaltă parte există o scară de acces și un tobogan simplu. În partea superioara există un tobogan spiralat acoperit și, în partea opusă, unul spiralat descoperit. Pentru un bonus de atractivitate, complexul este accesorizat cu fluturi mari și copăcei viu colorați.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni 1000 x 580 x 530

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 20-35

Grupa de vârstă 3-12 ani

Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexpanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garantie de 12 luni.

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top