Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 3

Home > > > Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 3
610 x 250 x 450
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD15A-030C
3-12 ani
12 luni
45 kg
20 copii
45 zile calendaristice
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
4767.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 20 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile calendaristice
Garantie 12 luni
Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj
  • Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.
Lungime 610 cm
Latime 250 cm
Inaltime 450 cm
Greutate maxima admisa 45 kg kg / utilizator
Activitati

Locul de joacă Pădurea Fermecată este parcă, desprins din povești. Copii sunt atrași de fantastic, de magie și de povești, iar acest loc de joacă le oferă prilejul perfect să își etaleze imaginația și creativitatea, introducându-i într-o lume de basm și îndemnându-i să se transforme, pentru un timp, în personaje precum prințese, dragoni, cavaleri sau chiar vrăjitori! Fiind un motiv de joacă în aer liber, acest loc de joacă aduce bucurie și distracție în viața oricărui copil. Este un prilej bun de consumare a energiei într-un mod benefic și amuzant! Complexul de joacă Pădurea Fermecată 3 conține 2 platforme unite cu ajutorul unui tub de trecere, un tobogan simplu, unul curbat, o scară din bare metalice, un panou de activități cu jocuri distractive, o băncuță caraghioasă. Acesta este accesorizat cu copăcei viu colorați, pentru a reda senzația magică a unei păduri fermecate!

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top