Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 7
Home > > > Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 7
17690 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Locul de joacă Pădurea Fermecată este parcă, desprins din povești. Copii sunt atrași de fantastic, de magie și de povești, iar acest loc de joacă le oferă prilejul perfect să își etaleze imaginația și creativitatea, introducându-i într-o lume de basm și îndemnându-i să se transforme, pentru un timp, în personaje precum prințese, dragoni, cavaleri sau chiar vrăjitori! Fiind un motiv de joacă în aer liber, acest loc de joacă aduce bucurie și distracție în viața oricărui copil. Este un prilej bun de consumare a energiei într-un mod benefic și amuzant!

Complexul de joacă Pădurea Fermecată 7 este formată din două turnulețe principale, cu acoperișuri amuzante și viu colorate, fiind dispuse pe mai multe nivele. Aceste conține un tobogan tubular ondulat, ce prezintă porțiuni transparente care vor spori adrenalina si amuzamentul copiilor, un tobogan simplu, un tobogan dublu, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan curbat, un pod înclinat acoperit, un pod înclinat descoperit, un pod tubular, un tub din plasă metalică pentru cățărare, panouri de qactivități și jocuri amuzante, băncuțe caraghioase. Acest complex prezintă 3 scări de acces și elemente de design foarte atrăgătoare și amuzante, ce vor încânta privirile tuturor copiior.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs HD15A-028A

Dimensiuni 1690*620*530

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 20 copii

Grupa de vârstă 3-12 ani

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Preț

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top