×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 8
Home > > > > Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 8
0.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Locul de joacă Pădurea Fermecată este parcă, desprins din povești. Copii sunt atrași de fantastic, de magie și de povești, iar acest loc de joacă le oferă prilejul perfect să își etaleze imaginația și creativitatea, introducându-i într-o lume de basm și îndemnându-i să se transforme, pentru un timp, în personaje precum prințese, dragoni, cavaleri sau chiar vrăjitori! Fiind un motiv de joacă în aer liber, acest loc de joacă aduce bucurie și distracție în viața oricărui copil. Este un prilej bun de consumare a energiei într-un mod benefic și amuzant!

Complexul de joacă Pădurea fermecată 8 este format dintr-un turnuleț cu acoperiș viu colorat, amuzant, de la care pornesc diverse elemente, precum un tobogan curbat, un poduleț tubular în formă de buștean, un pod înclinat acoperit, un tobogan spiralat deschis, un tobogan dublu, două scări de acces clasice, o scară de acces formată din bare metalice. Sunt incluse panouri de activități și jocuri distractive, băncuțe caraghioase și elemente de design viu colorate ce vor bucura privirile tuturor copiilor.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 20 copii

Grupa de vârstă 3-12 ani

Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexpanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garanție de 12 luni.

Preț

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top