Loc de joaca de exterior Puppy Land 2
Home > > > Loc de joaca de exterior Puppy Land 2
17200 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Complexul de joacă Disneyland 2 este dispus pe mai multe etaje, având 3 turnulețe principale îmbinate prin diverse activități. Complexul dispune de un tobogan tubular spiralat, ce are porțiuni din material transparent, acesta sporind adrenalina și amuzamentul copiilor. De asemenea, regăsim un perete de cățărare, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan dublu, un tobogan clasic si unul curbat. Accesul în complex se realizează prin cele 2 scări clasice, dar și prin scara din bări curbate. Există diverse activități ce îi vor ține pe cei mici în priză, precum tub de cătărare din plasă metalică, tub de trecere, podeț înclinat acoperit, panouri de activități și jocuri distractive.

DESCRIERE PRODUS
 • Cod produs HD15A-041A

  Dimensiuni  1020 x 1010 x 530

  Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

  Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

  Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

  Durata de viață de cel putin 10 ani.

  Grupa de varsta - 3-12 ani

  Capacitate 30 copii

  Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

  Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

  Garantie de 12 luni.

  Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top