Loc de joaca de exterior Puppy Land 5
Home > > > Loc de joaca de exterior Puppy Land 5
15100 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Locul de joacă Disneyland 5 este format din două turnulețe principale, din care pornesc mai multe elemente. Regăsim un tobogan tubular spiralat, ce prezintă părți transparente care au rolul de a spori adrenalina și amuzamentul copiilor, un tobogan tubular drept,  un tobogan dublu, un tobogan clasic, un perete de cățărare, un tobogan spiralat deschis, două scări de acces, un pod de trecere înclinat, panouri de activități, hublouri, băncuțe caraghioase. Complexul este accesorizat cu diferite elemente colorate și amuzante, desprinse din desenele animate.  

DESCRIERE PRODUS

Cod produs HD15A-044A

Dimensiuni  1070*860*530(L*W*H)

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Grupa de varsta - 3-12 ani

Capacitate 25 copii

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Preț

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top