Loc de joaca de exterior Puppy Land 7

Home > > > Loc de joaca de exterior Puppy Land 7
1060 x 700 x 470
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD15A-046A
3-12 ani
12 luni
45 kg
20 copii
45 zile calendaristice
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
15246.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 20 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile calendaristice
Garantie 12 luni
Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj
  • Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.
Lungime 1060 cm
Latime 700 cm
Inaltime 470 cm
Greutate maxima admisa 45 kg kg / utilizator
Activitati

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta. Complexul de joacă Disneyland 7 prezintă două turnulețe principale, cu acoperiș viu colorat și amuzant. Acestea sunt legate prin intermediul unui poduleț arcuit. Există multe elemente distractive, precum un tobogan dublu, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan curbat, un tobogan clasic, un element de cățărare cu discuri colorate, panouri de activități, poduleț acoperit înclinat. Accesul in complex se realizează cu ajutorul celor două scări clasice, dar și pe scara din bare curbate. Locul de joacă este accesorizat cu elemente colorate și vesele, desprinse din desenele animate mult iubite.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top