Loc de joaca de exterior Puppy Land 7
Home > > > Loc de joaca de exterior Puppy Land 7
12000 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Complexul de joacă Disneyland 7 prezintă două turnulețe principale, cu acoperiș viu colorat și amuzant. Acestea sunt legate prin intermediul unui poduleț arcuit. Există multe elemente distractive, precum un tobogan dublu, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan curbat, un tobogan clasic, un element de cățărare cu discuri colorate, panouri de activități, poduleț acoperit înclinat. Accesul in complex se realizează cu ajutorul celor două scări clasice, dar și pe scara din bare curbate. Locul de joacă este accesorizat cu elemente colorate și vesele, desprinse din desenele animate mult iubite.  

DESCRIERE PRODUS

Cod produs:  HD15A-046A

Dimensiuni  1060*700*470

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Grupa de varsta - 3-12 ani

Capacitate 20 copii

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexpanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garantie de 12 luni.

Preț

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top