Loc de joaca de exterior Puppy Land 8
Home > > > Loc de joaca de exterior Puppy Land 8
7800 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Deoarece toți copii își doresc să ajungă în marele parc de distracții Disneyland, inginerii noștri au proiectat locurile de joacă de exterior cu tematică Disneyland, fiind inspirate din celebrele desene animate! Acum puteți aduce bucuria copiilor prinr-o bucățică de rai chiar în orașul dumneavoastră, amplasând un loc de joacă precum acesta.

Complexul de joacă Disneyland 8 este format dintr-un turnuleț principal cu acoperiș viu colorat, de la care pornesc diverse elemente distractive, precum un tobogan dublu, un tobogan tubular, un tobogan spiralat descoperit, panouri cu activități și jocuri amuzant, un hublou, o scară din tije metalice. Este prezentă și o scară clasică de acces. Locul de joacă este accesorizat cu diverse elemente colorate și atractive, inspirate din iubitele desene animate.

DESCRIERE PRODUS
 • Cod produs: HD18-073A

  Dimensiuni: 680*530*440cm

  Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

  Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

  Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic.

  Durata de viață de cel putin 10 ani.

  Grupa de varsta - 3-12 ani

  Capacitate - 10 copii

  Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

  Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

  Garantie de 12 luni.

  Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top