Loc de joaca de exterior Robinia Wood 11

549 x 588 x 490
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: 8173
1-8 ani

12 luni

14
40 zile calendaristice
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 14
Grupa de varsta 1-8 ani
Timp de livrare 40 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Lemnul Robinia provine exclusiv din plantatii europene. Pentru producție folosim lemn cu certificate FSC care garantează că a fost recoltat fără a compromite bogăţia biologică şi structura pădurilor. Avantajul lemnului Robinia constă în cantitatea mare de uleiuri ce reprezintă conservanții naturali perfecti și protejează lemnul împotriva proceselor de putrefacție și a dăunătorilor. Datorită acestei protecții, lemnul își păstrează estetica și rezistența pentru mulți ani. Produsele Robinia au un design original și completează o arhitectură modernă. Pentru a asigura longevitatea produselor, toți conectorii (șuruburi, manşoane distanţiere, mânere) se confecţionează exclusiv din oțel inoxidabil. Toate marginile grinzilor sunt protejate împotriva fisurilor cauzate de uzura intensă.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 549 cm
Latime 588 cm
Inaltime 490 cm
Zona de siguranta: Lungime 899 cm
Zona de siguranta: latime 938 cm
Inaltime de cadere 210 cm
Activitati

Locul de joaca din lemn Robinia Wood 11 este conceput special pentru exterior, durabil și modern. Acesta este format dintr-un turnuleț cu acoperiș, dispus pe două nivele. Fiecare nivel oferă acces către un tobogan clasic. Cei mici își pot testa abilitățile motorii încercând sistemul de cățărare din frânghii sau peretele pentru escaladat și își pot antrena mintea distrându-se la panoul cu jocuri senzoriale. 

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top