Loc de joaca de exterior Robinia Wood 13

665 x 948 x 435
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: 8177
3-12 ani

12 luni

45
25
40 zile calendaristice
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 25
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 40 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Lemnul Robinia provine exclusiv din plantatii europene. Pentru producție folosim lemn cu certificate FSC care garantează că a fost recoltat fără a compromite bogăţia biologică şi structura pădurilor. Avantajul lemnului Robinia constă în cantitatea mare de uleiuri ce reprezintă conservanții naturali perfecti și protejează lemnul împotriva proceselor de putrefacție și a dăunătorilor. Datorită acestei protecții, lemnul își păstrează estetica și rezistența pentru mulți ani. Produsele Robinia au un design original și completează o arhitectură modernă. Pentru a asigura longevitatea produselor, toți conectorii (șuruburi, manşoane distanţiere, mânere) se confecţionează exclusiv din oțel inoxidabil. Toate marginile grinzilor sunt protejate împotriva fisurilor cauzate de uzura intensă.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 665 cm
Latime 948 cm
Inaltime 435 cm
Zona de siguranta: Lungime 1015 cm
Zona de siguranta: latime 1248 cm
Inaltime de cadere 170 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Robinia Wood 13 este un loc de joaca din lemn format din 4 turnulețe, două dintre acestea având acoperiș tip căsuță. Complexul include diverse activități, precum un tobogan clasic, un tobogan din bare metalice, doi pereți pentru escaladat, două cățărători din funii, un sistem pentru testarea echilibrului cu obstacole cilindrice, un pod de trecere suspendat si 4 scări pentru acces.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top