Loc de joaca de exterior Vila1

Home > > > Loc de joaca de exterior Vila1
1200 x 840 x 590
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD15A-116A
3-12 ani

12 luni

45
40 copii
45 zile calendaristice
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
29736.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 40 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 1200 cm
Latime 840 cm
Inaltime 590 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă.                                              Complexul de joacă Vila 1 este un complex grandios, format din 3 turnulețe principale, dispuse pe mai multe etaje, unite între ele prin intermediul mai multor activități distractive, precum un tobogan triplu, un tobogan dublu, un tobogan spiralat tubular ce conține porțiuni transparente, care vor spori adrenalina și amuzamentul copiilor, un tobogan curbat, un tobogan spiralat descoperit, o zonă de cățărare, un element de cățărare din discuri colorate, un element cu placaje colorate ce se balansează, două podulețe înclinate acoperite, un pod tubular, două scări de acces, hublouri, tablouri cu activități și jocuri amuzante, băncuțe caraghioase. Complexul include tot ce și-ar putea dori un copil și este accesorizat cu elemente intens colorate, ce vor atrage atenția tuturor copiilor.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top