Loc de joaca de exterior Vila10

Home > > > Loc de joaca de exterior Vila10
1300 x 730 x 580
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD15A-117A
3-12 ani
12 luni
45 kg
35 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
20328.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 35 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie 12 luni
Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 1300 cm
Latime 730 cm
Inaltime 580 cm
Greutate maxima admisa 45 kg kg / utilizator
Activitati

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă.                                            Complexul de joacă Vila 10 prezintă două turnulețe principale, dispuse pe două etaje, cu acoperișuri intens colorate și vopsite în culori vii, intense. Acesta include un tobogan tubular spiralat, acesta având porțiuni transparente ce sporesc adrenalina și amuzamentul copiilor. De asemenea, în componența locului de joacă regăsim un tobogan dublu, un tobogan curbat, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan simplu, un tub de trecere, un pod înclinat acoperit, un element de cățărare din bare ondulate, o băncuță caraghiasă, panou de activități și jocuri, trei scări de acces. Complexul este accesorizat cu elemente viu colorate, ce atrag privirile micilor exploratori.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top