×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Vila11
Home > > > > Loc de joaca de exterior Vila11
0.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă. 

Complexul de joacă Vila 11 este formată din 3 turnulețe principale, cel din mijloc fiind dispus pe două nivele. Locul de joacă include un tobogan tubular spiralat, ce prezintă porțiuni transparente care au rolul de a spori adrenalina si amuzamentul copiilor, un tobogan dublu, două tobogane clasice, un tobogan curbat, un tobogan spiralat descoperit, un poduleț înclinat acoperit, un poduleț înclinat descoperit, o zonă de cățărare, panou cu jocuri și activități amuzante, o băncuță caraghioasă. Sunt prezente elemente comice de design vopsite în culori intense, pentru a ridica satisfacția copiilor la un alt nivel.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 40 copii

Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexspanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garantie de 12 luni.

Preț vă rugăm sa ne contactați telefonic

Transport si montaj 15% din pretul produsului

 

PRODUSE SIMILARE
To Top