Loc de joaca de exterior Vila11
Home > > > Loc de joaca de exterior Vila11
16000 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă. 

Complexul de joacă Vila 11 este formată din 3 turnulețe principale, cel din mijloc fiind dispus pe două nivele. Locul de joacă include un tobogan tubular spiralat, ce prezintă porțiuni transparente care au rolul de a spori adrenalina si amuzamentul copiilor, un tobogan dublu, două tobogane clasice, un tobogan curbat, un tobogan spiralat descoperit, un poduleț înclinat acoperit, un poduleț înclinat descoperit, o zonă de cățărare, panou cu jocuri și activități amuzante, o băncuță caraghioasă. Sunt prezente elemente comice de design vopsite în culori intense, pentru a ridica satisfacția copiilor la un alt nivel.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs: HD15-11A

Dimensiuni:  1090*930*590cm

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Capacitate 30 copii

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Livrare - 8 saptamani

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Transport si montaj 15% din pretul produsului

 

 

PRODUSE SIMILARE
To Top