Loc de joaca de exterior Vila12
Home > > > Loc de joaca de exterior Vila12
0.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă. 

Complexul de joacă Vila 12 este format din două turnulețe principale, unul dintre ele fiind dispus pe două etaje. Acesta include un tobogan tubular spiralat, ce prezintă porțiuni transparente, care au rolul de a spori adrenalina și amuzamentul copiilor, două tobogane clasice, două tobogane spiralate descoperite, un tobogan dublu, un perete de cățărare, un element de cățărare cu discuri colorate, două scări de acces, panouri de activități și jocuri distractive, băncuțe caraghioase. Locul de joacă este accesorizat cu elemente viu colorate, ce adaugă un bonus de entuziasm pe fețele copiilor ce se distrează in nemaipomenitul complex!  

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Certficari - TUV/ TSE / EN 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 30 copii

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ sau în cazul în care este plasat pe ciment fixarea se realizeaza prin intermediul unui diblu (conexpand) care se monteaza in beton, intr-o gaura realizata in prealabil.

Garantie de 12 luni.

Preț vă rugăm sa ne contactați telefonic

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top