Loc de joaca de exterior Vila12

Home > > > Loc de joaca de exterior Vila12
1320 x 720 x 590
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD15A-113A
3-12 ani
12 luni
45 kg
30 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
19562 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 30 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie 12 luni
Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 1320 cm
Latime 720 cm
Inaltime 590 cm
Greutate maxima admisa 45 kg kg
Activitati

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă.                                          Complexul de joacă Vila 12 este format din două turnulețe principale, unul dintre ele fiind dispus pe două etaje. Acesta include un tobogan tubular spiralat, ce prezintă porțiuni transparente, care au rolul de a spori adrenalina și amuzamentul copiilor, două tobogane clasice, două tobogane spiralate descoperite, un tobogan dublu, un perete de cățărare, un element de cățărare cu discuri colorate, două scări de acces, panouri de activități și jocuri distractive, băncuțe caraghioase. Locul de joacă este accesorizat cu elemente viu colorate, ce adaugă un bonus de entuziasm pe fețele copiilor ce se distrează in nemaipomenitul complex!

Galvanizare DA
Durata de viata de cel putin 10 ani.
Produs personalizabil DA
To Top