Loc de joaca de exterior Vila5
Home > > > > Loc de joaca de exterior Vila5
Loc de joaca de exterior Vila5

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă. 

Complexul de joacă Vila 5 este compusă dintr-un turnuleț cu acoperiș viu colorat, la care sunt atașate o serie de elemente distractive, precum toboganul spiralat deschis, un tobogan dublu, un tobogan tubular. De asemenea, există o scară de acces și un panou cu activități și jocuri distractive. Locul de joacă este accesorizat cu figuri amuzante și colorate intens, pentru a atrage toată atenția copiilor.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 20 copii

Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexspanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garantie de 12 luni.

Preț vă rugăm sa ne contactați telefonic

Transport si montaj 15% din pretul produsului

 

PRODUSE SIMILARE
To Top