×
HOME PORTOFOLIU CONTACT
Loc de joaca de exterior Vila7
Home > > > > Loc de joaca de exterior Vila7
0.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Orice copil visează să locuiască într-o casă mare, cat un palat, în care să aibă spațiu să se joace și să alerge în voie. Complexul de joacă Vila aduce în prim-plan o structură grandioasă, sub forma unei locuințe ce ar încânta orice copil! Culori atractive, spațiu pentru joacă și veselie cât cuprinde, aceasta este descrierea pe scurt ce i se potrivește perfect acestui loc de joacă. 

Complexul de joacă Vila 7 este format din două turnulețe principale, cu acoperiș viu colorat și design amuzany. Locul de joacă include un tobogan tubular drept, un tobogan dublu, un tobogan clasic, un tobogan curbat și unul spiralat, descoperit. De asemenea, există o scară de acces, un perete de cățărare și un element pentru cățărare cu discuri colorate. Complexul este accesorizat cu elemente viu colorate, amuzante, ce au rolul de a captiva atenția tuturor copiilor.

DESCRIERE PRODUS

Cod produs

Dimensiuni

Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Standardele conforme CE 1176

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic

Durata de viață de cel putin 10 ani.

Capacitate 35 copii

Certficari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Montarea se realizează cu pahare de beton, în cazul unui sol moale precum pământ, sau prin sistem de șuruburi (conexspanduri) , în cazul în care este plasat pe ciment.

Garantie de 12 luni.

Preț vă rugăm sa ne contactați telefonic

Transport si montaj 15% din pretul produsului

PRODUSE SIMILARE
To Top