Loc de joaca modular Color Splash - 13200 euro

  • Intare colorata din mdf, trambulina elastica, tunel din centuri, tub de plstic, tobogan spiralat descoperit, piscina cu bile de plastic, panou obstacol cu cerc in mijloc, scari evantai, burete de protectie piscina, 3 obstacolede burete la sol cu doi cilindri fiecare, 2 seturi de obstacole tip cuburi de burete, scara de burete multicolora, obstacol rola orizontala dubla, decoratiuni, obstacol tip trapez, obstacol cu doi cilindri verticali.

Nume amenajare - Amenajare loc de joaca  Tema Color Splash

Cod produs - WTB-0010

Dimensiuni - 7,28mL x 4ml x 2,5mH

Activitati - intare colorata din mdf, trambulina elastica, tunel din centuri, tub de plstic, tobogan spiralat descoperit, piscina cu bile de plastic, panou obstacol cu cerc in mijloc, scari evantai, burete de protectie piscina, 3 obstacolede burete la sol cu doi cilindri fiecare, 2 seturi de obstacole tip cuburi de burete, scara de burete multicolora, obstacol rola orizontala dubla, decoratiuni, obstacol tip trapez, obstacol cu doi cilindri verticali. Activitatile/elementele din afara modularului nu sunt incluse in pret.

Materiale utilizate - structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Plasa de protectie inconjuratoare textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

Grupa de varsta - 3-12 ani

Capacitate totala - 25 copii

Garantie - 24 luni; durata medie de viata - 60 luni

Certificari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Pret - 13200 euro

Transport si montaj - Neincluse in pret

To Top
WhatsApp chat