PREȚURILE NU INCLUD TVA

  • Dacă aveți în plan să începeți o afacere în ceea privește locurile de joacă de interior sau doriți să aduceți îmbunătățiri afacerii deja existente, suntem bucuroși să contribuim!
  • Locurile de joacă modulare au diverse tematici: jungla, acvatic, desene animate cunoscute, corăbii, etc. Extrem de distractive, aceste locuri de joacă modulare se proiectează in funcție de spațiul si bugetul de care dispuneți, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și nu in ultimul rând distracția celor mici!
  • Toate locurile de joacă sunt însoțite de garanție pentru 24 luni, instrucțiuni, certificat EN 1176, EN 1177/ TUV și toate accesoriile necesare montării și punerii în funcțiune.
  • Pentru că suntem părinți și știm ce însemnă grija față de copii, folosim doar materiale de proveniență europeană. De aceea, locurile noastre de joacă sunt de o calitate superioară, iar joaca se petrece in maximă siguranță.
  • Vă asigurăm consultanță în ceea ce privește proiectarea și alegerea jocurilor ce vor face parte din structura modulară. Puteți alege: piscina cu bile (ocean balls), tobogan , curse cu obstacole, tunele, tunuri cu mingi de burete, tiroliană, coș de baschet, podulețe, joculețe de X si O, perete cățărător, obstacole orizontale, verticale, poduri, mingi gigant și multe altele.
  • Oferim garanție 10 ani pentru structura metalică și 5 ani pentru panouri, acestea reprezentând în medie 80% din întreaga structură a unui loc de joacă modular. Fiind de o calitate superioară, plasticele au garanție 5 ani. 
  • Activitățile din interiorul structurilor modulare, precum poduri, obstacole din burete acoperite cu PVC au 24 de luni garanție. Stocul nostru este în permanență reînnoit, astfel încât aceste piese se pot înlocui rapid, fiind ușor de demontat/montat.
 
 
 
To Top