Magic playground - cuburi de burete

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Seturi de cuburi de burete atat pentru interior cat si pt exterior cu care se pot construi orice (casute, poduri, cursa cu obstacole, masini, etc) dupa propria imaginatie a copiilor.

Toate seturile predefinite au 35 piese insa se pot si personaliza dupa dorinta clientului, se pot alege tipurile de cuburi: triunghi, dreptunghi, cerc, etc cat si nr de bucati din fiecare.

VIDEO: https://youtu.be/MoJ4Z-fKXl0

 

PRET - 2000 euro + tva, transport inclus.

Cuburile de burete reprezinta una dintre cele mai noi modalitati de joaca ale celor mici. Sunt o varianta noua si inedita pentru acestia de a-si petrece timpul liber. Fiind atat potrivite pentru activitati indoor, cat si pentru outdoor, acestea reprezinta alegerea perfecta pentru zilele toride de vara, in locurile special
amenajate din parcurile tematice.
Aceste cuburi de burete sunt fabricate in EU si reprezinta accesorii de joaca potrivite pentru orice varsta, fiind perfecte pentru joaca in deplina siguranta. Prin constructie, acestea sunt realizate din materiale de calitate superioara. Dispun de lumini, sunete plus o serie de alte optiuni, ceea ce le face extrem de atragatoare pentru copiii de toate varstele.
Avantajul cuburilor din burete este faptul ca stimuleaza creativitatea si dexteritatea, astfel incat sunt alegerea perfecta pentru ca cei mici sa beneficieze de o dezvoltare corespunzatoare. Jocurile de construit invata copiii sa gaseasca solutii noi de constructie si ii va invata si concepte ce tin de geometrie prin prisma diverselor forme de cuburi utilizate. Prin folosirea cuburilor din burete, copiii vor invata sa gandeasca si sa inteleaga faptul ca, daca nu pozitioneaza corect cuburile acestea nu vor avea stabilitate si vor cadea. Copiii vor dobandi astfel abilitatea de a construi, isi vor pune in aplicare imaginatia, abilitati pe care copilul le dobandeste in timp prin exercitiu. Cuburile din burete vin intr-o gama vasta de culori, marimi si forme (triunghi, dreptunghi, cerc, etc), astfel incat copiii pot crea diverse modele din acestea, de la casute, poduri, masini, castele si pana la roboti sau cursa cu obstacole. Si toate acestea doar cu ajutorul cuburilor din burete si al imaginatiei copiilor.
Pentru comenzi va fi necesar achitarea unui avans, urmand ca livrarea sa se faca in termen de 2 saptamani de la achitarea avansului.

To Top