Mini golful este recunoscut pe plan mondial ca fiind un sport de sine stătător, distinct de golful clasic. În prezent, acesta se bucură de faimă în rândul tuturor pasionaților de distracție, vârstele jucătorilor pornind chiar de la 3-4 ani. Este adorat atât de cei mari, cât și de cei mici!

Acest sport dezvoltă abilitățile de îndemânare, atenție și concentrare, stimulând interacțiunea între jucători, dar și spiritul competitiv. În cadrul jocului se pot forma echipe, așadar este ideal pentru locații de vacanță, grădinițe și școli, centre comerciale, restaurante și cafenele, zone rezidențiale, parcuri și multe altele. Este ocazia perfectă pentru a petrece timp într-un mod inovativ și distractiv cu cei dragi!

Waterboyz vă propune amenajări complete de terenuri de minigolf, asezonate cu obstacole motorizate ce sporesc distracția și atrag privirile tuturor curioșilor prin culorile vibrante și designul creativ. 

Structura traseului este fabricată din oțel galvanizat la cald și vopsit. Suprafața de joc este formată din placaj de lemn multistrat (fenolic) acoperit cu mochetă verde sintetică GOLF-TEX. Fiecare traseu este format din structuri modulare de maxim 2,4m lungime și 0,74m lățime. Unindu-le, se pot realiza trasee de până la 10m lungime. 

Obstacolele sunt realizate din lemn Okoume, decorat și echipat cu efecte luminoase și sistem motorizat de 24V.

Pachetul standard include zona de start, tabela de scor ce dispune de alimentare la priză, conectori din oțel inoxidabil, transformator 220-24 V. Consumul maxim este de 1,5 kW/h. 

 

Amenajari Minigolf Complete

Obstacole motorizate

Exemple amenajari complete

Minigolf Carts

To Top