Minigolf arcade

Home > > Minigolf arcade
270 x 210 x
+2 ani

12 luni

60 zile lucratoare
De la 
39000.00 euro + TVA

Alegeti o dimensiune:

Transportul nu este inclus in pret
Specificatii
Marime 2.1 x 2.7 m
Grupa de varsta +2 ani
Timp de livrare 60 zile lucratoare
Garantie

12 luni

Lungime 270 cm
Latime 210 cm
Activitati

Noua atracție a parcului tău de distracții arcade.

Îți propunem o alternativă distractivă la minigolful clasic. Ocupă puțin spațiu este ușor de utilizat și de operat, oferă combinații nesfârșite de circuite de joc!

 

Cum funcționează Minigolf arcade?

Pasul 1: Utilizatorul poate plăti accesul la joc folosind cardul sau monede/bancnote.

Pasul 2: Utilizatorul își alege circuitul dorit de pe ecranul tactil. Podeaua se mișcă și se transformă în circuitul ales.

Pasul 3: Utilizatorul primește crosa, mingea și se poate merge pe drumul către victorie!

 

Dimensiuni disponibile:

2.1 x 2.7 m

sau

1.2 x 3.3 m

În mod uimitor ai la dispoziție peste 100 de circuite în doar 4,1 mp.

 

Care sunt cerințele de consum electric?

Sistemul de joc minigolf arcade poate funcționa atât cu o priză standard de 120 V din SUA, cât și cu o priză standard de 220 V din Marea Britanie/Europa. Placa de joc va consuma în general în jur de 4-5 amperi, dar îți recomandăm să aveți o priză dedicată de 10 amperi.

 

Se pot face plăți prin cititor de carduri/monede?

Da. Consola poate fi integrată cu monede, cititoare de carduri, cititoare de carduri de credit și chiar o tastatură POS.

 

Nu recomandăm folosirea mingiilor de golf standard. Îți recomandăm mingiile producătorului „bile de antrenament” sau „bile de spumă” deoarece:

  • oferă o experiență identică cu o minge standard
  • se aplatizează când este călcată, pentru siguranță
  • nu dăunează dacă este aruncată (știi tu,  copii... adoră să arunce lucruri)

Am căutat și testat zeci de mingi de antrenament cu spumă. Furnizorul nostru produce mingile de golf perfecte din spumă moale pentru un joc în siguranță.

 

Ce se întâmplă în cazul în care curg lichide?

Sistemul minigolf arcade este rezistent la lichide

Toate LED-urile din podea sunt clasificate IP65. Orice alte componente electronice sunt închise în carcasa exterioară a plăcilor – protejate de lichide. Dacă are loc o scurgere de suc, se recomandă ștergerea zonei cu un șervețel.

 

Cum  se face întreținerea?

Sistemul minigolf arcade necesită foarte puțină întreținere. Îți recomandăm să cureți sistemul o dată pe săptămână cu un șervețel Clorox. Sistemul este fabricat din polimer de plastic de înaltă densitate, făcându-l dur, precum și rezistent la pete și substanțe chimice.

 

Cost redus, rentabilitate rapidă a investiției

Minigolf arcade noastre nu este scump iar rentabilitatea investiției poate fi atinsă în 6-12 luni (în funcție de orele de funcționare, traficul de utilizatori și prețul de acces la joc).

 

Design compact

Tot sistemul minigolf arcade are nevoie de doar 4,1 mp. Minigolf-ul se poate încadra acum în orice parc de distracții arcade, centre de distracție, parcuri de aventură, hoteluri, resorturi sau zone dedicate familiei și recreației.

 

Peste 100 de circuite disponibile

Atracția noastră arcade oferă peste 100 de circuite într-un singur sistem. De asemenea, vei primi în mod regulat acces la circuite noi pentru a nu pierde interesul jucătorilor.

 

Acces pe tot parcursul anului

Minigolf tip arcade poate fi jucat zi si noapte, vara și iarna, doar la interior. Spre deosebire de minigolful tradițional, nu are un extrasezon și poate fi jucat 24-7, 365.

 

Pardoseală LED

Fiecare atracție are un model colorat de LED-uri care face jocul mai atrăgător.

To Top