Amenajare loc de joaca Paradis - 16500 euro

Loc de joaca modular: Tobogan dublu, piscina cu bile de plastic de 9cm, trambulina, obstacole tip role orizontale, obstacol tip rola verticala, obstacole verticale din burete tip cilindru, scara multicolora de acces, protectie stalp, tunel centuri, perete de catarare, obstacole triunghiulare burete-2buc, elemente decorative si print-uri digitale.

Grupa de varsta - 0-3 ani in zona dedicata copiilor sub 4 ani, 3-12 ani pentru celelalte echipamente.

Capacitate totala - 30 copii

Garantie - 24 luni; durata medie de viata – 120 luni

Nume produs - Amenajare loc de joaca de interior Paradis

Cod amenajare - RO-43

Dimensiuni - Suprafata totala amenajare-minim 80m2(se poate amenaja si pe suprafata mai mare) -Loc de joaca modular: 8m lungime x 3,2m latime x 2,5m inaltime - Unitate de catarare cu 4 laturi 1,2m pe fiecare latura, inaltime 2,5m. - Carusel electric Palmier – 2,6m diametru, 2,7m inaltime -Masute: 1.2m lungime, 0,6m latime, 0,6m inaltime -Scaunele: 30cm inaltime

*Echipamentele de joaca pot fi rearanjate/reorganizate astfel incat sa se potriveasca spatiului de care dispuneti. Culori si tematica la alegere.

Descriere si activitati - Loc de joaca modular: Tobogan dublu, piscina cu bile de plastic de 9cm, trambulina, obstacole tip role orizontale, obstacol tip rola verticala, obstacole verticale din burete tip cilindru, scara multicolora de acces, protectie stalp, tunel centuri, perete de catarare, obstacole triunghiulare burete-2buc, elemente decorative si print-uri digitale. – Carusel electric Palmier – echipament electric interactiv, cu 8 locuri, cu pornire si oprire din telecomanda. Prevazut cu motor electric de 0,75KW ce poate fi setat la doua trepte de viteza din telecomanda respectiva. - Unitate de catarare – 4 tipuri diferite de catarare. -3 masute 120×60 si 12 scaunele plastic de 30cm inaltime - Pardoseala de copii de 2cm grosime, colorata, aplicata pe toata suprafata-design placut si proprietati de amortizare, izolare, mentinere caldura.

Grupa de varsta - 0-3 ani in zona dedicata copiilor sub 4 ani, 3-12 ani pentru celelalte echipamente.

Capacitate totala - 30 copii

Garantie - 24 luni; durata medie de viata – 120 luni

Certificari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - Aproximativ 4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Materiale utilizate - Loc de joaca modular, Unitate de catarare, Pamier Electric

– structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Spre deosebire de modelele care se imbina bara cu bara, modelele noastre au pvc cu insertie panzata, un atuu care ii confera o rezistenta superioara. Plasa de protectie inconjuratoare este textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

- Paviment colorat(pardoseala pentru copii) – tip EVA, 2cm grosime. Aplicare tip puzzle. Toate materialele respecta normele UE cu privire la siguranta locurilor de joaca SR EN-1176, si SR-EN 1177

Pret - 16500 euro

Transport si montaj - Neincluse in pret

To Top