Trampoline park - Parc de trambuline elastice

** Suntem mandri sa va aducem la cunostinta ca am implementat cu succes  parcul de trambuline HIGH JUMP din Brasov - cel mai mare din Romania la ora actuala**

  • Trambulinele elastice au fost un hit înca de la aparatia lor, acum 20 ani. Pentru prima data le vedeam în statiunea Mamaia, o activitate noua, intriganta, dar foarte atragataore. Iata ca si în ziua de astazi, dupa atata timp, sunt la fel de populare.
  • Noi am dus acest concept la urmatorul nivel, creând Parcul de Trambuline. Bazat pe acelasi principiu al trambulinelor, parcul reuneste zeci de saltele de sarit, intr-un ansamblu unitar. Marea noutate si diferenta cea mai importanta fata de trambulinele 'traditionale' o reprezinta montajul in plan aproape vertical al plaselor de sarit, pe marginea parcului de trambuline.
  • Complexul de trambuline se poate monta in sali de la 100m2 si pana la 3000m2, sau chiar mai mult. Poate cuprinde o zona de ‘sarituri’ într-o piscina cu bureti, putem atasa cosuri de baschet pentru un meci de baschet extrem de amuzant, sau poate fi folosit pentru jocul de dodgeball. Alte activitati pot fi traseu ninja course, pereti de catarare, sarituri  pe plasa de performanta, sarituri pe postamente de diferite inaltimi, etc.
  • Lista de activitati nu se opreste aici – pe supratata elastica se pot exersa dansuri, se poate face fitness, se pot preda ore de gimnastica, si se pot serba zile de nastere! Echipa noastra va ofera consultanta si proiect personalizat pentru spatiul dumneavostra, astfel încât sa aveti o imagine clara asupra viitorului parc.
  • Proiectul 3d este gratuit, iar designerul si inginerul nostru vor concepe viitorul parc tinand cont de dorintele dumneavoastra. Este o activitate extrem de distractiva însa si foarte sanatoasa, solicita utilizatorii, întareste musculatura si îmbunatateste echilibrul.
  • Nu exista limita de vârsta pentru utilizatorii acestui parc de trambuline. Adolescentii sunt înnebuniti dupa noua activitate, mai ales ca pot juca sporturile lor preferate într-o noua maniera -  pe o suprafata elastica. Stim ca la ora actuala exista o lipsa pe piata in ceea ce priveste agrementul pentru copiii peste 11-12 ani, insa aceasta noua idee, poate fi exact afacerea care sa umple acest gol al pietei.
  • Sala în care se va monta un astfel de parc trebuie sa aiba minim 100m2, si o înaltime de minim 4.5m.
  •  Informatii tehnice: parcul de trambuline se sutine pe un cadru de metal la 80cm de sol, prevazut cu gauri pentru arcuri. Plasa elastica pe care o folosim este de cea mai buna calitate, made in Italy, iar o fasie de 5cm rezista la o greutate de 200kg. Protectiile de arcuri sunt din burete dens, toate materialele fiind non toxice si tratate anti foc. Panourile ce inconjoara spatiul 
  • Parcurile noastre nu sunt fabricate in China si sunt conforme cu standardul in domeniu, respectiv ASTM F24
  • Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
To Top