Trampoline park - Parc de trambuline elastice

** Suntem mândri să vă aducem la cunoștință că am implementat cu succes  parcul de trambuline HIGH JUMP din Brașov - cel mai mare din România la ora actuală**

  • Trambulinele elastice au făcut senzație încă de la aparația lor, acum 20 ani. Pentru prima dată le vedeam în stațiunea Mamaia- o activitate nouă, intrigantă, dar foarte atrăgătoare. Iată că și în ziua de astăzi, după atâta timp, sunt la fel de populare.
  • Noi am dus acest concept la următorul nivel, creând Parcul de Trambuline. Bazat pe același principiu al trambulinelor, parcul reunește zeci de saltele de sărit, într-un ansamblu unitar. Marea noutate și diferența cea mai importantă față de trambulinele 'tradiționale' o reprezinta montajul în plan înclinat al plaselor de sărit, pe marginea parcului de trambuline.
  • Complexul de trambuline se poate monta in săli de la 100m2 si până la 3000m2 sau chiar mai mult. Poate cuprinde o zonă de ‘sărituri’ într-o piscină cu bureți, putem atașa coșuri pentru un meci de baschet extrem de amuzant sau poate fi folosit pentru jocul de dodgeball. Alte activități pot fi traseul ninja course, pereții de cățărare, sărituri  pe plasa de performanță, sărituri pe postamente de diferite înălțimi, etc.
  • Lista de activități nu se oprește aici – pe suprața elastică se pot exersa dansuri, se poate face fitness, se pot preda ore de gimnastică, și se pot serba zile de naștere! Echipa noastră vă oferă consultanță și proiect personalizat pentru spațiul dumneavostră, astfel încât sa aveți o imagine clară asupra viitorului parc.
  • Proiectul 3d este gratuit, iar designerul si inginerul vor concepe viitorul parc ținând cont de dorințele dumneavoastră. Este o activitate extrem de distractivă, dar și foarte sănătoasă. Solicită utilizatorii, întărește musculatura și îmbunătățește echilibrul.
  • Nu există limită de vârstă pentru utilizatorii acestui parc de trambuline. Adolescenții sunt înnebuniți după noua activitate, mai ales că pot juca sporturile lor preferate într-o nouă manieră -  pe o suprafață elastica. Știm că la ora actuală există o lipsă pe piață în ceea ce privește agrementul pentru copiii cu vârsta peste 11-12 ani, însă aceastăn oua idee poate fi exact afacerea care să completeze acest gol al pieței.
  • Sala în care se va monta un astfel de parc trebuie sa aibă minim 100m2 și o înălțime de minim 4.5m.
  •  Informații tehnice: parcul de trambuline se susține pe un cadru de metal la o inălțime de 80cm de sol, prevăzut cu găuri pentru arcuri. Plasa elastică pe care o folosim este de cea mai bună calitate, made in Italy, iar o fășie de 5cm rezistă la o greutate de 200kg. Protecțiile de arcuri sunt din burete dens, toate materialele fiind non toxice si tratate anti-foc. Panourile ce înconjoară spațiul 
  • Parcurile noastre nu sunt fabricate în China și sunt conforme cu standardul în domeniu, respectiv ASTM F24
  • Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii!
To Top