Trampoline park - Parc de trambuline elastice

 

  • PREČšURILE NU INCLUD TVA
  • Trambulinele elastice au fost un hit înca de la aparatia lor, acum 20 ani. Pentru prima data le vedeam în statiunea Mamaia, o activitate noua, intriganta, dar foarte atragataore. Iata ca si în ziua de astazi, dupa atata timp, sunt la fel de populare.
  • Noi am dus acest concept la urmatorul nivel, creând Parcul de Trambuline. Bazat pe acelasi principiu al trambulinelor, parcul reuneste zeci de saltele de sarit, intr-un ansamblu unitar. Marea noutate si diferenta cea mai importanta fata de trambulinele 'traditionale' o reprezinta montajul in plan aproape vertical al plaselor de sarit, pe marginea parcului de trambuline.
  • Complexul de trambuline poate pleca de la aproximativ 50m2, pâna la 1000m2, sau chiar mai mult. Poate cuprinde o zona de ‘sarituri’ într-o piscina cu bureti, putem atasa doua cosuri de baschet, pentru un meci de baschet extrem de amuzant, sau poate fi folosit pentru jocul de dodgeball.
  • Lista de activitati nu se opreste aici – pe supratata elastica se pot exersa dansuri, se poate face fitness, se pot preda ore de gimnastica, si se pot serba zile de nastere! Echipa noastra va ofera consultanta si proiect personalizat pentru spatiul dumneavostra, astfel încât sa aveti o imagine clara asupra viitorului parc.
  • Proiectul 3d este gratuit, iar designerul si inginerul nostru vor concepe viitorul parc tinand cont de dorintele dumneavoastra. Este o activitate extrem de distractiva însa si foarte sanatoasa, solicita utilizatorii, întareste musculatura si îmbunatateste echilibrul.
  • Nu exista limita de vârsta pentru utilizatorii acestui parc de trambuline. Adolescentii sunt înnebuniti dupa noua activitate, mai ales ca pot juca sporturile lor preferate, într-o maniera, pe o suprafata elastica. Stim ca la ora actuala exista o lipsa pe piata in ceea ce priveste agrementul pentru copiii peste 11-12 ani, insa aceasta noua idee, poate fi exact afacerea care sa umple acest gol al pietei.
  • Sala în care se va monta un astfel de parc trebuie sa aiba minim 50m2, si o înaltime de minim 3m. Informatii tehnice: parcul de trambuline se sutine pe un cadru de metal, prevazut cu gauri pentru arcuri. Plasa elastica pe care o folosim este de cea mai buna calitate, made in Italy, iar o fasie de 5cm rezista la o greutate de 200kg.
  • Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
To Top