Care este locul ce îmbină distracția copiilor cu amuzamentul adulților? Unde se creează cel mai veritabil senzația că timpul încetează să se mai scurgă? Există locul acesta feeric? Ei bine, Waterboyz oferă răspunsul acestor întrebări: Parcurile de distracție!

Amplasând produsele oferite de Waterboyz, puteți crea o lume de poveste, unde distracția nu are limite! Îmbinând nevoile copiilor cu cele ale adulților, inginerii noștri au creat fel de fel de modalități prin care toată familia se poate bucura în același timp.

Fiind folosită tehnologie de ultimă generație, combinații de culori inedite și efecte sonore captivante, atracțiile mecanice pentru parcurile de distracție reușesc să fure privirile tuturor curioșilor, orice trecător cedând tentației!

Adrenalina împletită cu relaxare și amuzament reprezintă rețeta perfectă pentru încasări mari, pe o perioadă îndelungată, iar gama largă și diversificată permite amenajarea unui parc de distracții ce include atracții din fiecare arie, pentru orice vârstă și potrivite tuturor gusturilor.

De asemenea, ne dorim să oferim doar atracții sigure și durabile, așa că Waterboyz garantează aceste lucruri prin certificate conforme cu normele europene.

Carusele electrice

Bumper Cars

Happy Cars

Poligon game

Trenulete

To Top