O veste bună pentru iubitorii distracţiei pe gheaţă!

Acum poţi patina în orice anotimp, datorită revoluţionarului patinoar eologic oferit de Waterboyz!

  • PREȚURILE NU INCLUD TVA

Acesta poate fi amplasat oriunde, neavând nevoie de condiţii speciale de mediu, este uşor de montat şi de demontat, suprafaţa de culisare fiind compusă din panouri ce se montează ca un puzzle.

Este foarte uşor de transportat şi de manipulat, fiind perfect pentru cei cu o activitate de agrement mobilă, drept urmare este perfect pentru evenimente şi închirieri. Este rezistent la razele UV şi intemperii.

Acest patinoar sintetic se pretează pentru mall-uri, bâlciuri şi evenimente în aer liber.

Este un produs de calitate ridicata, produs in UE, ce ofera o experienta a patinajului  extrem de aproape de cea de pe gheață.

În afară de faptul că acest patinoar sintetic poate fi o afacere de sine stătătoare, este de asemenea perfect pentru antrenamentul celor ce practică anumite sporturi pe patine precum hockey sau patinaj artistic.

înreținerea suprafetei este extrem de facilă comparativ cu patinoarul clasic. Acesta nu are nevoie de o sursă de curent continuă pentru funcţionare şi nici de apă. În pachetele noastre de amenajare a patinoarului sintetic se regăsesc toate elementele necesare: suprafeţele de glisare, gardul împrejmuitor, patinele, rastelurile pentru patine precum şi uneltele şi soluţiile pentru întreţinerea şi curăţarea patinoarului sintetic.

Se pot dimensiona după forma și dimensiunile spațiului dumneavostră.

To Top