Paviment din dale de tartan WB 15A-236A
Home > > > Paviment din dale de tartan WB 15A-236A
  • Prețul pe m2 diferă în fucție de culoare și de grosimea dalelor
  • Vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi o ofertă de preț personalizată
DESCRIERE PRODUS

Într-un loc de joacă, copiii se simt liberi și zburdă printre leagăne, tobogane, podulețe și scărițe. Aceste acțiuni sunt, însă, acompaniate uneori de căzături și împiedicări. Solul este un aspect ce nu trebuie sub nicio formă neglijat, deoarece putem preveni accidentele nedorite. Podeaua formată din dale de tartan este soluția perfectă, deoarece acestea au o putere de amortizare a impactului foarte mare, fiind elastice și create special pentru a crește nivelul de siguranță. Copiii se vor juca într-un mediu asigurat, părinții find, astfel, lipsiți de griji!

Dalele din tartan sunt formate prin reciclarea anvelopelor, acestea fiind transformate in granule mici de cauciuc. Granulele sunt turnate în matrițe închise sub presiune și, cu ajutorul tehnologiei de vulcanizare a preselor incalzite electric, formează dale uniforme.

Dalele sunt rezistente uzurii intense, temperaturilor extreme și intemperiilor datorită adezivului poliuretanic lichid. Pot rezista variaților de temperatura, de la -30 grade la +40  grade. Dispun de flexibilitate și fiabilitate extrem de mare. Înteținerea acestora se realizează foarte de ușor, prin măturare sau periere, chiar și jet de apă, iar ștergerea petelor se execută cu o lavetă umedă.

Suprafața este antiderapantă, permeabilă și suportă greutăti mari, fiind totodată estetică și plăcută la atingere. Fața posterioară este profilată, așadar asigură drenarea apei.  Dalele pot fi montate pe nisip, beton sau pământ, partea inferioară fiind adaptabilă conform suprafeței.

 

PRODUSE SIMILARE
To Top