Piste Bowling
Home > > Piste Bowling
De la 
32500 euro + TVA

Ofera jucătorilor ceea ce vor. Acest tip de bowling vine cu cele mai noi tehnologii aplicate divertismentului. Toate concepute pentru a crea o nouă experiență de bowling. Odată cu fuzionarea cunoștințelor noastre de piață mondială și a ideilor creative, Bowling combină diverse motive pentru a atrage jucători, oferind cel mai distractiv mod de a face multe strike-uri și de a le reveni pentru mai mult!

Dacă doriți cu adevărat să vă surprindeți clienții, profitați de cele mai noi inovații tehnologice. Utilizați această interfață unică pentru a permite jucătorilor să-și conecteze propriul smartphone la joc. Jucătorii își pot folosi smartphone-urile pentru a accesa meniul de opțiuni, pentru a vedea scorul jocului și pentru a-și împărtăși scorul pe rețelele de socializare.

Dă viață bowling-ului tău!

DESCRIERE PRODUS

Sistemul unic de iluminare LED RGB sincronizat pe pini, de-a lungul benzilor și pe terminalul jucătorilor, creează un spectacol luminos! Efectele vizuale incredibile colorate sunt interactive și animate în funcție de fiecare piesă. Efectele sunt independente pentru fiecare bandă și generează un rezultat senzațional al iluminării în toată zona de bowling. În plus, benzile strălucesc sub luminile negre cu efectele noastre uimitoare de luminoase Bright Bowling! Impact atractiv garantat pentru orele fericite și petrecerile de naștere.

Bowling-ul tău nu a fost niciodată atât de atractiv. Temele Boutique, Fiesta și Next includ o varietate de panouri decorative cu un aspect vizual deosebit, dezvoltate pentru a evidenția luminozitatea maximă a culorilor cu efectul Bright Bowling. Cu un design curat, modern și sofisticat, zona jucătorului oferă o vedere clară a benzilor și este dotată cu linia elegantă de mobilă Green Bowling®. Canapele sunt proiectate cu stație de încărcare USB încorporată pentru a ajuta oaspeții să își încarce telefoanele.

Implicați clienții cu ecrane LCD de 55 ″ HD uimitoare, afișând informații despre fiecare fotografie în cel mai modern mod. Ecranele sunt încorporate în panoul de mascare, astfel încât nu este necesară construirea unei structuri aeriene suplimentare pentru instalare.

Corpul este iluminat cu efecte de lumină. Monitor LCD cu ecran tactil de 15 ″, cod Qr sau cititor Smartcard (opțional). Cu un design subțire audibil, ecranul său tactil elimină utilizarea tastaturii. Prin simpla atingere a ecranului, jucătorii accesează toate funcțiile de control ale benzii.

Dimensiuni:

Pista Medie: 17,81mL x 1,85ml

Pista Mare: 29,5mL x 1,85ml

 

Pret: Pista Mare - 35.600 EUR + TVA

 Pista Medie - 32.600 EUR + TVA

In cazul comenzilor pentru o singura pista sau a unui numar impar va exista o creștere de 800 € in pret. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

De asemenea, pistele de bowling Waterboyz pot fi dotate cu efecte vizuale direct pe pistă. Acestea dispun de o gamă largă de animații și poti fi chiar personalizate cu logo-ul dumneavoastră sau cu reclame! Efectele sunt interactive, rezonând cu mișcarea bilelor pe pistă. Pentru costurile acestor personalizări, vă rugăm să ne contactați! 

PRODUSE SIMILARE
To Top