Podea din tartan turnat

 Într-un loc de joacă, copiii se simt liberi și zburdă printre leagăne, tobogane, podulețe și scărițe. Aceste acțiuni sunt, însă, acompaniate uneori de căzături și împiedicări. Solul este un aspect ce nu trebuie sub nicio formă neglijat, deoarece putem preveni accidentele nedorite. Podeaua formată din tartan este soluția perfectă, deoarece acestea au o putere de amortizare a impactului foarte mare, fiind elastice și create special pentru a crește nivelul de siguranță. Copiii se vor juca într-un mediu asigurat, părinții find, astfel, lipsiți de griji!

Rezistent uzurii intense, temperaturilor extreme și intemperiilor. Poate rezista variaților de temperatura, de la -30 grade la +40  grade. Dispune de flexibilitate și fiabilitate extrem de mare. Întreținerea acestuia se realizează foarte ușor, prin măturare sau periere, chiar și jet de apă, iar ștergerea petelor se execută cu o lavetă umedă.

Din tartan turnat se pot realiza toate tipurile de terenuri de sport, se poate folosi in jurul piscinelor, pe terase, la locurile de joacă și în orice alte spații ce necesită un sol sigur și flexibil. Se pot realiza forme diverse în culori diverse, chiar marcaje și, de asemenea, jocuri, precum șotron, X și O și multe altele! Poate fi turnat încă solul să aibă diverse grosimi, în fucție de preferințe. 

DESCRIERE PRODUS
  • Culorile sunt la alegere. Grosimea pavimentului este de 2 cm.
  • Se pot realiza Jocuri, precum șotron (2,5 m2) si X și 0 (2,25 m2). Prețurile diferă în funție de grosime.
  • Vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi o ofertă de preț personalizată.
PRODUSE SIMILARE
To Top