waterboyz romania 

   

   Daca sunteti proprietarul unei afaceri din domeniul HoReCa, Waterboyz va poate ajuta sa beneficiati de echipamente de joaca pentru exterior intr-un mod mai avantajos. Astfel, la orice comanda de peste 10.000 euro, nu trebuie decat sa veniti cu un avans de 5%. Ulterior, restul sumei poate fi achitata pana la data de 15 Septembrie 2022. Prin intermediul echipamentelor furnizate, cei mici se vor putea distra mai mult, iar clientii se vor bucura de faptul ca oferiti aceasta facilitate. Promotia este valabila incepand cu data de 1 Martie si se aplica in conformitate cu regulamentul de mai jos.

 

Pasul 1: Alegeti produsele dorite 

La aceasta campanie participa o gama variata de produse comercializate in reteaua Waterboyz, o parte din aceasta fiind complexe de joaca, seturi de mobilier urban, leagane sau tobogane, sistemele de catarare, carusele si echipamente de fitness de exterior. Toate echipamentele ce beneficiaza de aceeasi oferta se pot regasi AICI

 

Pasul 2: Plasati cererea

Nu este necesara inregistrarea unui cont pentru aceasta campanie, ci doar sa completati formularul online de inscriere. Acest proces dureaza mai putin de 2 minute si poate fi efectuat prin intermediul butonului ‘’’solicita oferta’’. In casuta de mesaj va fi introdus codul campaniei ‘’HORECA 22’’. Dupa efectuarea verificarii datelor, veti fi contactat pentru mai multe detalii.

 

Pasul 3: Asteptati rezultatul

La Waterboyz, credem in ideea de dezvoltare permanenta si sustinem toate afacerile care isi doresc un loc de joaca. Plasarea cererii cu siguranta va aduce rezultate pozitive. In situatia in care consideram ca nu putem efectua aprobarea, va vom anunta cu privire la acest lucru. 

 

Pasul 4: Discutati cu noi

Daca solicitarea este aprobata, urmeaza sa va sunam si sa va furnizam restul detaliilor. Pentru a nu crea dificultati, va rugam sa aplicati o singura data pe comanda si sa ne comunicati toate cerintele de la inceput. In situatia in care aveti intrebari sau nelamuriri, va stam la dispozitie si va oferim consultanta pentru a putea gasi impreuna solutia potrivita.

 

Pasul 5: Achitati avansul

Dupa acceptarea in program, va trebui sa achitati avansul contravalorii echipamentelor acesta reprezentand doar 5% din suma totala. Restul sumei poate fi impartita in mai multe transe, oferindu-va o alternativa avantajoasa, fara a va pune in dificultate bugetul. Restul sumei se va achita pana la data de 15 Septembrie 2022.

Credem faptul ca fiecare hotel, restaurant si cafenea merita echipamente de joaca profesionale si va asteptam sa ne contactati pentru a beneficia de cele mai bune preturi.

Mult success!

 

 

 

To Top